Finnley's

Finnley's Haircosmetics is geboren vanuit de dagelijkse praktijk.

De afgelopen 15 jaar is het een leerschool geweest voor de oprichters met ervaringen als salon eigenaren, medewerkers van diverse cosmetica bedrijven, als distributeur en uiteindelijk als producent. In die afgelopen 15 jaar zijn we tegen diverse problemen aangelopen en niet alleen op zoek gegaan naar oplossingen binnen de producten en haar verpakkingen, maar ook naar marktbenadering en marktbewerking.


Bij Finnley's geloven we dat producten goed moeten zijn en creatieve ondersteuning dienen te bieden aan de ideeën en uitvoering van de kapper. Daarnaast vinden we dat ook dat wij als leverancier van de Finnley's producten hierin een verplichting hebben naar onze ambassadeurs (kappers) toe om deze producten succesvol in te zetten en op elk gebied te ondersteunen, zowel on- als offline.

Wij geloven dan ook in total support... en Finnley's heeft dan ook de focus op het product, de professional en de markt. Alles om onze partners optimaal te ondersteunen, zodat zij zich creatief kunnen uitleven op de werkvloer...WAAROM FINNLEY'S?

  • Alle producten zijn dierproefvrij
  • De 'Organic Twist' collectie is op basis van natuurlijke producten
  • Beschermde offline distributie, geen grossiers of winkels, enkel bij de kapper verkrijgbaar
  • Maandelijkse Finnley's Spotlight products met voordelige prijzen
  • Alle onbruikbare retouren en/of producten met productie schade worden geschonken aan Nederlandse voedselbanken. 

0