Party 4 Kids 

Kinderfeestje op komst?   Kom dan origineel uit de hoek en verras jouw zoon/dochter met een toffe beautyparty. 
Voor deze party's kom ik op verplaatsing.  Deze kunnen niet doorgaan in het salon.

Reserveer hier

Nails 4 Kids

We leren de nageltjes verzorgen en lakken. We gaan experimenteren met glittertjes en stickertjes. Terwijl we dit alles laten drogen, genieten wij van een heerlijk glaasje kinderchampagne en een voetenbadje. Als onze voetjes gewassen zijn, gaan we onze teennageltjes laten lakken. Aan het einde krijgt ieder kind een diploma Nails 4 Kids. 


Prijs: €12,50 / kind

Aantal kids: minimum 6, maximum 12

Tijd: +-90 min.


Face 4 Kids

We leren hoe we ons gezichtje dagelijks moeten reinigen en verzorgen. Daarna brengen we een gezichtsmaskertje aan en genieten we van een heerlijk glaasje kinderchampagne terwijl onze voetjes weken in een voetenbadje (met bruisbal). Aan het einde krijgt ieder kind een diploma Face 4 Kids. 


Prijs: €12,50 / kind

Aantal kids: minimum 6, maximum 12

Duur: +- 90 min.

Make-up 4 Kids

Hoe schminken we onszelf feestelijk? Kan dat met fantasietekeningen? Natuurlijk! Hier kan alles! We starten met oefenen op elkaars armen, nemen even pauze met een glaasje kinderchampagne en gaan dan voor het echt werk: elkaar schminken. Aan het einde krijgt ieder kind een diploma Make-up 4 Kids.


Prijs: €12,50 / kind

Aantal kids: minimum 6, maximum 12

Duur: +- 90 min. 

Beauty 4 Kids

We leren hoe we ons gezicht en onze nageltjes moeten verzorgen. We genieten van een glaasje kinderchampagne tijdens een rustig voetbadje en een gezichtsmaskertje. We laten daarna onze teennageltjes lakken. Ook gaan we elkaars nageltjes lakken en versieren met stickers. Tot slot leren we ons schminken met eventuele fantasietekeningen Aan het einde krijgt ieder kind een diploma Beauty 4 Kids. 


Prijs: €17,50 / kind

Aantal kids: minimum 6, maximum 12

Duur: +- 150 min. 

Extra: glitter tattoo's

Glittertattoo's zijn helemaal in! 


*Deze dienst kan enkel bij een party 4 kids worden geboekt.


Prijs: €15

Aantal kids: minimum 6, maximum 12

Duur: +- 30 min. 

0